e-mail:naxosaeroclub@gmail.com τηλέφωνα: 6974394593, 2285029269

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Συνεργασία ΑΛΝ με την Spot Flight Aviation

Μπορεί το καλοκαιράκι να μην έχει τελειώσει καλά-καλά αλλά η αερολέσχη μας όμως ετοιμάζετε για ένα νέο γκρουπ υποψήφιων μαθητών για τα υπερελαφρά και ελαφρά. Σε συνεχείς συνομιλίες βρίσκετε ο πρόεδρος Ν. Κουτελιέρης με την Spot Flight Aviation και τον κ. Παπαδόπουλο για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των μελών μας υπό τους "δικούς μας" όρους διεξαγωγής των μαθημάτων.


Η ΑΛΝ έχει ήδη στείλει σχετικά SMS στα μέλη και φίλους της και καλεί όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν  με τον πρόεδρο για περισσότερες πληροφορίες έως τα τέλη του Αυγούστου.
Ο σκοπός είναι να συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός μαθητών έτσι ώστε να συμφέρει και την παραπάνω εταιρία να αναλάβει την εκπαίδευση μας αλλά και να διαμορφωθεί όσο γίνετε πιο κάτω το κόστος της εκπαίδευσης ανά μαθητή.

Άλλες δραστηριότητες της Spot Flight Aviation είναι η αεροφωτογράφηση, η αερορυμούλκηση πανό, και οι ρίψεις αλεξιπτωτιστών. Η εταιρία εδρεύει στην Κοπαϊδα.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των μαθητών είναι ικανοποιητικός και όλα δείχνουν πως θα μας "πάρουν τα αυτιά" με τις πτήσεις τους στους επόμενους μήνες!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: