e-mail:naxosaeroclub@gmail.com τηλέφωνα: 6974394593, 2285029269

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Επιβεβαιώθηκε η Αερολέσχη Νάξου όσον αφορά τα.. "ιδιόκτητα μέσα αερομεταφοράς" της INTERAMERICAN.



Αναμενόμενο ήταν να επιβεβαιωθούμε στο κατά πόσο "ιδιόκτητα" είναι τα μέσα αεροδιακομιδής ασθενών που χρησιμοποιεί η εταιρία INTERAMERICAN.
Εμείς φυσικά γνωρίζουμε όλο το παρασκήνιο αλλά το αφήσαμε να φανεί από μόνο του.
Το αεροσκάφος λοιπόν που με τόσο καμάρι παρουσιάστηκε σε ηλεκτρονική στήλη (εδώ) έχει νηολόγιο SX-FDC.
Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να ανακαλύψει ότι το εν λόγο αεροσκάφος ανήκει σε ιδιωτική αεροπορική εταιρία ονόματι AIR LIFE.
Εδώ είναι και το σχετικό LINK που αν μάλιστα το πατήσετε θα δείτε το εν λόγο αεροσκάφος που συμπεριλαμβάνετε στο στόλο της.
Το θέμα φυσικά, δεν είναι με τι αεροσκάφος θα διακομισθεί ένας ασθενής, αν είναι νοικιασμένο ή ιδιόκτητο αλλά να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή με κάθε τρόπο.
Το θέμα είναι γιατί ο κ. Φαραντούρης μας είπε δημοσίως δυο φορές ψέμματα σε ερώτηση που έθεσε ο πρόεδρος της αερολέσχης κ. Κουτελιέρης αν τα εναέρια μέσα που διαθέτει η INTERAMERICAN είναι ιδιόκτητα ή όχι.
Η απάντηση τότε του κ. Φαραντούρη ήταν κατηγορηματική "ναι είναι ιδιόκτητα!!".
Και γενάτε το ερώτημα: τελικά... γιατί τόσα ψέμματα?

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε κομπλεξικοί αντί να πείτε μπράβο που διακομίστηκε ένας άνθρωπος ασχολείστε με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του αεροσκάφους. Δηλαδή οι συγγενείς του ασθενούς έπρεπε να ρωτήσουν "σε ποιον ανήκει το αεροπλάνο" και μετά να μπουν μέσα.
Μάθετε να λέτε και κανένα μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Εαν αυτο το δημοσιευμα εκπροσωπει την επισημη Αερολεσχη Ναξου και οχι καποιο απλο μελος, Εγω απλα θα σας πω οτι σαν Ναξιωτης ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!! Ο προηγουμενος σχολιαστης σας αποκαλεσε κομπλεξικους, Εγω θα σας αποκαλεσω ΜΙΖΕΡΟΥΣ και αξιους της Μοιρας σας.

Ευχαριστω για την φιλοξενια
Με Εκτιμηση
Ιακωβος Βαλερης

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι κονομάνε κι άλλοι χειροκροτάνε.
Όταν μια μέρα καταλάβεις φίλε από πάνω θα είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Τι να καταλαβω ρε φιλε??? Οτι σωθηκε ο πατερας μου την στιγμη που το ΕΚΑΒ αδυνατουσε να εξυπηρετησει λογω κακων καιρικων συνθηκων??? Η το οτι καποιοι οπως γραφεις τα κονομανε??? Παντα καποιοι φιλε θα τα κονομανε. Τωρα αν μας ενοχλει οτι δεν ειμαστε εμεις στην θεση τους αυτο ειναι ενα αλλο θεμα που θελει συζητηση.
Παντως εγω θελω και απο αυτο το βημα να ευχαριστησω τους Γιατρους και το Νοσηλευτικο προσωπικο του Νοσοκομειου μας για την ΑΨΟΓΗ φροντιδα του Πατερα μου και βεβαια την Ενωση και την ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ που ανταποκριθηκε ΑΜΕΣΑ στο αιτημα μας. Ολα τα υπολοιπα επιτρεψε μου αγαπητε φιλε να θεωρησω οτι ειναι εκ του πονηρου και οτι κρυβουν .... ισως καποια συμφεροντα.
Ευχαριστω και παλι για την φιλοξενια
Με εκτιμηση
Ιακωβος Βαλερης

naxosaeroclub είπε...

κ. Βαλέρη,
Καταρχήν θα θέλαμε να ευχηθούμε γρήγορη ανάρωση στον πατέρα σας, αλλά και να απαντήσουμε στα σχόλια σας.

1) Η αερολέσχη δεν έχει σκοπό αλλά ούτε και τα προσόντα να κάνει αεροδιακομηδές.
2) Στην ανάρτηση μας γράψαμε "Το θέμα φυσικά, δεν είναι με τι αεροσκάφος θα διακομισθεί ένας ασθενής, αν είναι νοικιασμένο ή ιδιόκτητο αλλά να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή με κάθε τρόπο" αλλά μάλλον δεν το καταλλάβατε.
3)Το ΕΚΑΒ δεν αρνείται ποτέ μια διακομηδή ακόμη και με 8 μποφορ απλά δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο εκείνη τη στιγμή. Με το πλωτο δεν θα σας το συμβούλεβαμε ούτε με 5.
4) Αν η ώρα ήταν 9 το βράδυ η INTERAMERICAN θα ανταποκρινόταν?
5) Τα συμφέροντα κ. Βαλέρη τα έχει η ΕΑΣ αφού τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. είναι πολιτικοποιημένα, και πολύ σωστά λετε πως πάντα κάποιοι θα τα κονομάνε γι αυτό δυστηχώς δεν πάει τίποτα μπροστά σ αυτή τη χώρα.

Η θέση της αερολέσχης είναι και θα είναι η διαδημοτική συνεργασία Νάξου-Πάρου και χρήση από κοινού του ασθενοφόρου αεροσκάφους 24 ώρες 365 μέρες.
Δεν συμβιβαζόμαστε με ημίμετρα και δεν χειροκροτούμε συμβάσεις που βασίστηκαν σε ψέμματα και παραπληροφόρηση.
Η ΕΑΣ δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα, λειτουργεί επικοινωνιακά, και σας πληροφορούμε πως το αεροσκάφος που ήρθε για τον πατέρα σας το βρήσκουμε μεταχειρησμένο σε κόστος όσο και η εν λόγο σύμβαση.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε την αλήθεια πάντα προς ενημέρωση και συμφέρων των συνπολιτών μας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της αερολέσχης όταν ΘΑ ΕΧΕΤΕ λύση για το πρόβλημα των διακομιδών τότε μπορεί να σας επιλέξουμε. Το θέμα είναι πως αν δεν υπήρχε η σύμβαση της ΕΑΣ με την INTERAMERICAN τώρα ίσως να είχε χαθεί ο άνθρωπος.
Συγνώμη που το λέω αλλά γίνεστε γραφικοί και κυνηγοί φαντασμάτων βλέποντας παντού συνωμοσίες.
Όσο για το συμφέρον των συμπολιτών μας που όπως λέτε κόπτεστε αυτό έχει να κάνει με το να σωθεί μια ζωή και όχι με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του αεροσκάφους.
Και φαντάζομαι πως αν παρουσιαστεί κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα σε εσάς ή στην οικογένειά σας (κάτι που εννοείται ότι απεύχομαι) σίγουρα θα θέλατε να έρθει το αεροσκάφος της Interamerican μήπως και σωθεί μια ζωή.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΛΗΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΚΟΜΗΔΕΣ?
ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ?
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΛΟΣΟΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΠΡΩΤΑ.
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΕΓΩ ΔΙΑΚΟΜΗΔΗ ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ : Μια απαντηση στην Αερολεσχη Ναξου. Απο οτι καταλαβα απο το πιο πανω σχολιο σας αυτα που εγραφησαν εκφραζουν την επισημη θεση της Αερολεσχης Ναξου και αυτο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ. Και ξερετε γιατι???? Διοτι επαληθευσατε πληρως περι συμφεροντων αυτα που ελεγα. Τι μας λετε??? Βεβαια.... να σωθει μια ανθρωπινη ζωη...αλλα..... ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,(ΕΝΩΣΗ), ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ).Οσο για τα περι Διαδημοτικης στνεργασιας, αυτα φιλοι μου ειναι ονειρα θερινης νυκτος. Αυτα τα εχει εξετασει και τα εχει προτεινει η ΕΑΣ Ναξου πολυ πριν απο εσας , αλλα δυστυχως τα κοστη ειναι δυσβαστακτα για τους Δημους, ποσο μαλλον για μια Αερολεσχη με οσες καλες προθεσεις και αν εχει. Και τελος αφου το κοστος ρου αεροσκαφους ειναι σχεδον ΤΖΑΜΠΑ οπως μας λετε γιατι δεν το αγοραζετε να σωζετε τους συμπατριωτες μας και να σας κανουμε Ευεργετες ??? Κλεινοντας θελω να σας πω οτι ο λογος παντα εχει αντιλογο. Και επειδη πιστευω οτι ειμαι πιο μεγαλος απο εσας,(Στην Ηλικια), θα σας πω κατι. Καλες ειναι οι προθεσεις, καλες ειναι οι ευχες, καλες ειναι οι ελπιδες, αλλα ΠΡΑΞΕΙΣ βλεπουμε δυσκολα. Δεν θελω να το συνεχισω πλεον αλλο,ο Πατερας μου ειναι ευτυχως καλυτερα και ΚΑΛΩΣ η ΚΑΚΩΣ αυτο οφειλεται στην ΕΑΣ και την ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ.
Και παλι σας ευχαριστω για την φιλοξενια και σας ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ,διοτι ειναι κατι που μου αρεσει υπερβολικα!!!!
Με εκτιμηση
Ιακωβος Βαλερης

Ανώνυμος είπε...

Και μια απαντηση στον Ανωνυμο που αναφερεται σε κοκορομυαλους της Ενωσης.Εχεις αρ@@@δια βαλε το ονομα σου απο κατω. Κατα τα αλλα πρεπει να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ και να πλενεις το στομα σου οταν μιλας για μια επιχειρηση που δινει μεροκαματο σε περισσοτερες απο 80 οικογενειες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, και δεν τους χρωσταει ουτε μισο ΕΥΡΩ και δεν χρωσταει στα ταμεια τους ουτε μισο ΕΥΡΩ και δεν χρωσταει στην ΔΟΥ ουτε μισο ΕΥΡΩ και δεν χρωσταει πολυ περισσοτερο στους Αγροτοκτηνοτροφους του νησιου μας ουτε μισο ΕΥΡΩ, αντιθετως χρωστανε στην Ενωση και ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, κατι που το γνωριζεις πολυ καλα, αλλα επιμελως το αγνοεις. Βεβαια για να υπαρχει και να λειτουργει μια τετοια Ενωση ΠΡΟΤΥΠΟ για την Ελλαδα, (το ξερω οτι αυτο καποιους τους ενοχλει), ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΟΥΝ. Τωρα αν εχεις αυτη την δυνατοτητα φιλαρακο και κατεβαζεις οτι γουσταρεις με ενα τηλεφωνημα, τι καθεσαι και ασχολεισαι με εμας τους φτωχους που θελουμε να μεταφερουμε τους ανθρωπους μας ΔΩΡΕΑΝ???
Χωρις καθολου εκτιμηση
Ιακωβος Βαλερης

naxosaeroclub είπε...

κ. Βαλέρη,

Φυσικά και δεν σας επιβάλουμε την άποψή μας. Δεν είναι υποχρεωτικό να σκεπτόμαστε το ίδιο. Έτσι κι αλλιώς αφού είστε και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ όπως πληροφορούμαστε αν δεν "στηρίξετε το σπίτι σας" θα πέσει να σας πλακώσει όπως λέει και η παροιμία. Τις αποφάσεις σας τις πήρατε. Ο χρόνος είναι ο μεγάλος κριτής.
Επιμένουμε όμως να λεμέ πως ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία της ΕΑΣ με τα ιδρύματα Πάρου και Σαντορίνης όσον αφορά τα ασθενοφόρα αεροπλάνα. Τα ιδρύματα μπορούν να το επιβεβαιώσουν και εγγράφως κάτι που δεν θα σας άρεσε.
Επειδή όμως η κουβέντα που έχουμε ανοίξει εδώ δεν πρόκειται να βγάλει πουθενά και μιας που σας αρέσουν οι πτήσεις όπως λέτε μπορείτε να γίνετε μέλος μας και να απολαύσετε όσες πτήσεις θέλετε.
Επίσης θα ήθελα να σας πω ως διαχειριστής του Blog πως τα ανώνυμα σχόλια δεν εκφράζουν την Αερολέσχη Νάξου.

Ανώνυμος είπε...


Κύριε Διαχειριστή του blog επειδή και αυτό που κάνετε εμπεριέχει μια δόση δημοσιογραφίας καλό θα ήταν να διασταυρώνετε αυτά που γράφετε (σχετικά με τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. μιλάω).

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω τον ανωνυμο απο πανω για την διορθωση. Δεν θελω πραγματικα να το συνεχισω αυτο, διοτι πιστευω οτι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε. Απλα μια διορθωση διοτι χθες δεν μπορεσα μα μπω καθολου στον υπολογιστη μου. Δεν ειμαι μελος του Διοικητικου Συμβουλιου της Ενωσης. Ημουν υπαλληλος της Ενωσης επι τριαντα συναπτα ετη και τωρα ειμαι Συνταξιουχος.
Σας ευχαριστω και παλι για την φιλοξενια
Με εκτιμηση
Ιακωβος Βαλερης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί, συμπολίτες-σχολιαστές! Επειδή διαβάζω τα απίστευτα σχόλιά σας που έχουν να κάνουν με το εμπόριο ελπίδας και δήθεν διάσωση ανθρώπινων ζωών, θα ήθελα έτσι, για να μην ζείτε με αυταπάτες να σχολιάσω τα εξής:
1.Υπογράψατε μία σύμβαση με την εν λόγω εταιρεία, για αεροδιακομιδές μόνο σταθεροποιημένων ασθενών, με άλλα λόγια η εταιρεία δεν υποχρεούται, ούτε νομιμοποιήται να διακομίσει επείγον μη σταθεροποιημένο περιστατικό, άρα για ποιά λύση του προβλήματος μιλάτε και ποιά διάσωση ανθρώπινων ζωών; Μιλάμε μάλλον για ακριβοπληρωμένο ιπτάμενο ταξάκι επικοινωνιακού χαρακτήρα....
2. Υπογράψατε σύμβαση για αεροδιακομιδές μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και μόνο με καιρικές συνθήκες εξ όψεως αφού το αεροδρόμιο της Νάξου δεν διαθέτει φώτα για βραδυνές πτήσεις πολιτικών αεροσκαφών καθώς και ενόργανη διαδικασία προσγείωσης με συνθήκες κακών καιρικών συνθηκών!
3. Υπογράψατε σύμβαση με δήθεν ιδιόκτητα ενάερια μέσα, την ώρα που η εταιρεία αυτή όχι μόνο δεν έχει ιδιόκτητα μέσα αλλά και δεν έχει υπογράψει σύμβαση με καμία εταιρεία δημοσίων μεταφορών για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ διάθεση και ετοιμότητα πτητικού μέσου όλο το 24ωρο / 365 μέρες τον χρόνο!
Η διάθεση-ενοικίαση γίνεται κατά περίπτωση και εφόσον υπάρχει διαθέσιμο μέσο χωρίς καμία δέσμευση....ή ποινική ρήτρα και με χρόνο ανταπόκρισης μία με μιάμιση ώρα!!
Έχετε γραπτή δέσμευση? ( και αν έχετε ποιά είναι) για τον χρόνο άφιξης του ιπτάμενου μέσου στην Νάξο, από την ώρα κλήσης-αιτήματος για αεροδιακομιδή;
4.Υπογράψατε σύμβαση με τρέχουσες τιμές αγοράς 4000 ¤υρώ ανά αεροδιακομιδή από Νάξο για Αθήνα δηλαδή αν δεν κάνω λάθος στο ποσό των 50000. ¤υρώ αντιστοιχούν 12 αεροδιακομιδές! Μετά από τις 12, τι προβλέπει η σύμβαση; Η εταιρεία θα σας διακομίζει δωρεάν με χασούρα 4000¤ την φορά; ( πολύ καλό για να είναι αληθινό...!!!)
5. Γιατί στην Τήνο, που με τυμπανοκρουσίες διαφήμιζε το δήθεν Δημοτικό ΕΚΑΒ μετά την υπογραφή ανάλογης σύμβασης με την εταιρεία, οι διακομιδές ασθενών από το νησί, συνεχίζουν να γίνονται με ψαροκάϊκα προς στην Σύρο;
Συμπέρασμα :
Μάλλον και εδώ ισχύει το : ¨στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος¨ !!
Μετά της ψαρόβαρκες και τις μπίζνες των βαρκάρηδων, οποιαδήποτε άλλη λύση φαντάζει ιδανική!
Αν λοιπόν ένα περιστατικό ήταν πραγματικά επείγον, μη σταθεροποιημένο, είχε βασιλέψει ο ήλιος ή είχε κανένα συννεφάκι ( δεν μιλάμε για χειμώνα , νύχτα με άσχημο καιρό!), η εταιρεία ζητούσε να ναυλώσει πτητικό μέσο και δεν έβρισκε διαθέσιμο..., είχατε εξαντλήσει τις 12 αεροδιακομιδές που δικαιολογεί το ποσό της σύμβασης και άλλα πολλά ψιλά γράμματα που σας έχουν διαφύγει! Τότε (δυστυχώς για τον ασθενή) νομίζω ότι το ύφος και το περιεχόμενο των σχολίων σας θα ήταν διαφορετικό!
Όλα κρίνονται και αξιολογούνται φυσικά εκ του αποτελέσματος και σε βάθος χρόνου ! Απλά κάποιοι που γνωρίζουν περισσότερα και συνδιάζουν τα εκ της σύμβασης δεδομένα, θεωρούν ότι : ¨ ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ¨. και φυσικά είναι πιό συγκρατημένοι σχετικά με την δήθεν λύση του προβλήματος.
Κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση και εξέλιξη στον τομέα της υγείας είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, την αλήθεια και να μην τάζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.....!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
naxosaeroclub είπε...

Ξαναβάζουμε το τελευταίο σχόλιο χωρίς το υβριστικό περιεχόμενο. Θα μπορούσαμε να το διαγράψουμε ολόκληρο φίλε ανώνυμε.


"Ολες αυτες τι ς ημερες παρακολουθω και γω ο ερμος τα διαφορα και πικαντικα σχολια σας επωνυμα και ανωνυμα και αληθεια σας λεω χαμολελαω μονος μου και φυσικα αφου ειμαι μονος μου σκεφτομαι.....
ΟΚ. ο επωνυμος παιρνει και τις ευθυνες των γραφομενων του και δεν μπορω να του εναντιωθω λογω του περιστατικου του πατερα του. Αλλα ολοι εσεις οι αλλοι οι ανωνυμοι τι λυσσα ειναι αυτη που σας εχει πιασει με μια..... (εμπορικη οπως την χαρακτηριζετε), συμβαση που υπεγραψε η Ενωση με μια ιδιωτικη ετερεια??? Υπαρχουν αραγε αλλα συμφεροντα που αγνοησε η Ενωση??? Η μηπως η Ενωση δεν ενδιαφερεται για την Δημοσια και Δωρεαν Υγεια των συμπατριωτων μας??? Αν ειναι ετσι γιατι χορηγησε εναν απο τους οδηγους της ΔΩΡΕΑΝ στο Νοσοκομειο μας για την εξυπηρετηση των συνανθρωπων μας???? Αγαπητοι .... φιλοι εγω ειμαι πιο Επαναστατης απο ολους εσας αλλα...... τα λογια ειναι ευκολα και προχειρα. Οταν ομως ελθει η ωρα για Πραξεις, ολοι μας και εμου συμπεριλαμβανομενου, βγαζουμε την ουρα μας απ΄εξω. Και για να σας αφησω να λυσσαξετε ακομα πιο πολυ τι κοψιμο ειναι αυτο???? Εταξε σε κανεναν απο ολους εσας τιποτα απολυτως η Ενωση???? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!!!!! "

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας ενδιαφέρει τι τάζει και σε ποιόν η ένωση και η κάθε ένωση, το μόνο που μας ενοχλεί είναι ότι όλοι αυτοί που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα που δεν είναι δικό τους, πρέπει να το αξιοποιούν σωστά και να λενε στο κοσμάκι την αληθινή διάσταση τις προοπτικές και δυνατότητες των πράξεών τους. Όχι να πετάνε πυροτεχνήματα πολιτικάντικου χαρακτήρα !!!

Ανώνυμος είπε...

Βλεπεις οτι εισαι και αγραμματος αλλα και αδιαβαστος;;;;;;; Διοτι ανωνυμε φιλε που θελεις να κανεις Μνημοσυνα με ξενα κολυβα και ολο μπλα-μπλα, η Ενωση με απλα Ελληνικα ειναι μια Ιδιωτικη Ανωνυμη Εταιρεια. Δεν ειναι ουτε ΔΗΜΟΣΙΟ, (φτου κακα), ουτε καν Νομικο προσωπο Δημοσιου δικαιου.Αλλο τωρα οτι στον τοπο μας θελει και η Διοικηση και η Διευθυνση και το προσωπικο της Ενωσης να διατηρησει και το κοινωνικο της προσωπο προς οφελος του τοπου μας. Αληθεια για πες μας εσυ πολυξερε ποσοι και ποιοι αλλοι φορεις του νησιου μας διαφημησαν τα προιοντα του νησιου, αλλα και το νησι μας γενικοτερα;;; Ποιος φορεας αληθεια κατεβασε στο νησι ολα τα μεσα μαζικης ενημερωσης,Εντυπου και Ηλεκτονικου τυπου;;; Ας μην κολλαμε λοιπον σε μια μεμονωμενη ενεργεια,(η οποια τελικα ισως και να ενοχλησε καποιους), αλλα να κρινουμε γενικα μια διαχειριση αλλα και μια Διοικηση.

ΥΓ. Φιλε διαχειριστη του Ιστολογιου. Οχι δυο μετρα και δυο σταθμα. Πως επιτρεπεις να καθυβριζουν την Ενωση και την δημοκρατικοτατα εκλεγμενη Διοικηση της και δεν αντιδρας, αλλα αντιδρας οταν εγω εξυβριζω καποιους ανωνυμους ως Λα@@@@για του Κε@@@τα;;;;;;;;;;;;

naxosaeroclub είπε...

Κύριοι,
Το Blog μας δεν είναι ανώνυμο όπως πάρα πολλά άλλα στα οποία δεν είναι γνωστό ποιος τα διαχειρίζεται. Αντιπροσωπεύει ένα αεραθλητικό σωματείο με νομική υπόσταση και όπως κάθε σωματείο έχει Δ.Σ. Θέλουμε να κρατήσουμε μια σχετική σοβαρότητα.
Και μην ξεχνάτε ότι ορισμένοι αναγνώστες του Blog είναι χειριστές αεροσκαφών που γνωρίζουν πολύ καλά το χώρο τους καθώς επίσης και το χώρο των αεροδιακομηδών.
Αν θέλετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ να υποβάλετε ερωτήσεις ή επιχειρήματα και να παίρνετε απαντήσεις θα παρακαλούσα να γράφετε χωρίς βαριούς ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλιώς θα αναγκαστώ να κλείσω τη συζήτηση.

ΥΓ.Προς 14 Αυγούστου 2013 - 1:21 μ.μ.
Αν κατάλαβα καλά ο ανώνυμος που σας κάνει αντίλογο δεν σας βρίζει απλά αφήνει κάποια υπονοούμενα όπως αφήνετε κι εσείς και θέτει ερωτήματα. Αν θέλετε απαντήστε με σοβαρότητα σ αυτά που ρωτάει χωρίς υπεκφυγές όπως ο κοινωνικός χαρακτήρας της ΕΑΣ που όσο μεγάλος και να είναι δεν θα της δώσει καμία "άφεση αμαρτιών".

Ανώνυμος είπε...


Ανώνυμε σχολιαστή  1:21 μμ
Καταρχάς αφήνω στην κρίση των αναγνωστών το ύφος  και τους χαρακτηρισμούς του σχολίου σου!! Είναι γεγονός ότι η έλλειψη επιχειρημάτων και απαντήσεων στα ερωτήματα που τέθηκαν στο Blog, προκαλούν εκνευρισμό και απαντήσεις αυτού του επιπέδου! Το σχόλιο που σε ενόχλησε αναφέρει γενικά (και όχι συγκεκριμένα) για την κάθε ένωση και κάθε ΔΣ που παίρνει αποφάσεις, υπογράφει συμβάσεις και αποφασίζει πως θα διαχειριστεί τα χρήματα των μελών της! Το σχόλιο μιλάει για την καλύτερη το δυνατόν αξιοποίηση των χρημάτων και για ενημέρωση της αληθινής διάστασης των προοπτικών και δυνατοτήτων της κάθε σύμβασης! Προφανώς απομόνωσες και παρερμήνεψες σκόπιμα τον χαρακτηρισμό " δημόσιο χρήμα" ενώ εξηγούμε, ότι εννούμε για χρήματα που δεν είναι δικά τους! Αντιθέτως, έμμεσα προσπαθείς να μας πείσεις ότι το κάθε ΔΣ μπορεί να διαχειρίζεται τα χρήματα των μελών του, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα ( αφού έχει εκλεγεί δημοκρατικά) και να υπογράφει συμβάσεις χωρίς να μπορεί να απαντήσει για τα κενά και τις παραλείψεις των όρων της. Καταλαβαίνουμε τις αξιέπαινες προσπάθειες και το επικοινωνιακό προφίλ του κάθε φορέα για να διαφημιστεί στα ΜΜΕ,  όμως παραπάνω τέθηκαν κάποια εύλογα ερωτήματα, καθώς η ανάρτηση και το σχόλιο του διαχειριστή του Blog είναι πολύ συγκεκριμένη και δημιουργεί αναπάντητες απορίες!! Πάνω απ´όλα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι  οι προβληματισμοί και οι απορίες μας δεν έχουν κανένα άλλο στόχο, εκτός από το να γίνουμε καλύτεροι και να ξέρουμε τι υπογράφουμε και τι διαφημίζουμε στους συμπολίτες μας! Γιατί άλλο είναι να διαφημίζεις την γραβιέρα Νάξου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο! και άλλο να διαφημίζεις ότι δόθηκε λύση στο χρόνιο πρόβλημα αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών υγείας!