e-mail:naxosaeroclub@gmail.com τηλέφωνα: 6974394593, 2285029269

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΡΥΦΗ ΔΟΚΙΜΗ ΑΕΡΟ-ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ NAXIEST

Αεροπλάνο - που πιθανόν γίνει ιπτάμενο νοσοκομείο έκανε τις προηγούμενες μέρες δοκιμαστικές κρυφές πτήσεις στο αεροδρόμιο Νάξου προκειμένου να δοκιμάσει τον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει την πιστοποίηση για να επιχειρεί στο Αιγαίο και όπου άλλου υπάρχει ανάγκη. Το υπουργείο υγείας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ και πρόσωπα από το χώρο της αεροπορίας προέβηκε σε αυτήν την κίνηση ενδεχομένως για να δώσει λύση στα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα που έχουν τα νοσοκομεία της περιοχής μας. Εύλογο το ότι κράτησε το εγχείρημα σε "χαμηλούς τόνους" γιατι πρόκειται για δοκιμαστική πτήση η οποία ίσως και να μην οδηγήσει πουθενά. Το αεροσκάφος είναι τύπου BOING ATR-42-320 και προέρχεται από δωρεά της Olympic Air στο Ελληνικό κράτος. Η μετατροπή-μετασκευή του σε αερο-ασθενοφόρο μπορεί να γίνει από ειδικευμένες στο χώρο εταιρείες.


Άραγε θα μπορέσουμε ποτέ να ξεφύγουμε από τις "αιώνιες" υποσχέσεις για την υγεία και τη τη χρόνια μεταφορά ασθενών... με καϊκι στη Σύρο;


Σχόλιο: Η αερολέσχη είχε ακούσει στο παρελθόν για ένα τέτοιο project αλλά δεν έγινε πιστευτό ποτέ λόγο της αφερεγκυότητας που διέπει παρόμοιες υποσχέσεις από κρατικούς φορείς.
Να λοιπόν που το παρόν δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει της φήμες που είχαμε ακούσει..
Ελπίζουμε να δοθεί λύση στα προβλήματα που έχουν τα νησιά μας..

2 σχόλια:

naxosaeroclub είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!!

Moccahead είπε...

Ειδικα με το "BOING ATR-42-320" ...