e-mail:naxosaeroclub@gmail.com τηλέφωνα: 6974394593, 2285029269

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

20 πτήσεις το τριήμερο από το ασθενοφόρο αεροσκάφος της Σαντορίνης.


Επέστρεψαν σήμερα και οι τελευταίοι  νεφροπαθείς του νησιού από την Κρήτη με το υγειονομικό αεροσκάφος του Ιδρύματος Λ & Ε Νομικού. Οι 15 συμπολίτες μας είχαν μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό  νοσοκομείου Ηρακλείου μετά από εντολή του Δήμαρχου, προκειμένου να κάνουν εκεί τις αιμοκαθάρσεις τους καθώς το νεφρολογικό κέντρο δεν είχε την δυνατότητα να τους εξυπηρετήσει. Σημειώνουμε ότι μέσα στο τριήμερο το Υγειονομικό αεροσκάφος της Σαντορίνης πραγματοποίησε πάνω από 20 πτήσεις μεταφέροντας έκτακτα περιστατικά σε Αθήνα και ηράκλειο. 
Από το neasantorinis

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Επιβεβαιώθηκε η Αερολέσχη Νάξου όσον αφορά τα.. "ιδιόκτητα μέσα αερομεταφοράς" της INTERAMERICAN.



Αναμενόμενο ήταν να επιβεβαιωθούμε στο κατά πόσο "ιδιόκτητα" είναι τα μέσα αεροδιακομιδής ασθενών που χρησιμοποιεί η εταιρία INTERAMERICAN.
Εμείς φυσικά γνωρίζουμε όλο το παρασκήνιο αλλά το αφήσαμε να φανεί από μόνο του.
Το αεροσκάφος λοιπόν που με τόσο καμάρι παρουσιάστηκε σε ηλεκτρονική στήλη (εδώ) έχει νηολόγιο SX-FDC.
Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να ανακαλύψει ότι το εν λόγο αεροσκάφος ανήκει σε ιδιωτική αεροπορική εταιρία ονόματι AIR LIFE.
Εδώ είναι και το σχετικό LINK που αν μάλιστα το πατήσετε θα δείτε το εν λόγο αεροσκάφος που συμπεριλαμβάνετε στο στόλο της.
Το θέμα φυσικά, δεν είναι με τι αεροσκάφος θα διακομισθεί ένας ασθενής, αν είναι νοικιασμένο ή ιδιόκτητο αλλά να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή με κάθε τρόπο.
Το θέμα είναι γιατί ο κ. Φαραντούρης μας είπε δημοσίως δυο φορές ψέμματα σε ερώτηση που έθεσε ο πρόεδρος της αερολέσχης κ. Κουτελιέρης αν τα εναέρια μέσα που διαθέτει η INTERAMERICAN είναι ιδιόκτητα ή όχι.
Η απάντηση τότε του κ. Φαραντούρη ήταν κατηγορηματική "ναι είναι ιδιόκτητα!!".
Και γενάτε το ερώτημα: τελικά... γιατί τόσα ψέμματα?